Контакт

Ние ќе одговориме на сите прашања што може да ги имате во врска со нашите производи, права или партнерска работа.

АДРЕСА

Народен Фронт, 22 1000 Скопје

ТЕЛЕФОН

+ 389 71 379 482

Е-МАИЛ

info@bobs.mk

ВЕБ СТРАНА

bobs.mk

Контактирајте со нас за одговор на сите ваши прашања.

We will answer any questions you may have about our online sales right here.

Понеделник до Петок од 08:00 до 17:00

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Народен Фронт,
22 1000 Скопје,
Северна Македонија

+389 71 379 482
+389 2 60 91 091

Дали имате прашања или можеме некако да ви помогнеме? Испратете ни е-мејл и наскоро ќе стапиме во контакт.