Од каде потекнуваме? Како се роди нашата идеја за производство?

Истражувавме.

Секој почеток се темели врз база на истражување за потребите на пазарот.

Пробувавме.

Пробувавме да стигнеме до совршени производи кои се достапни за секој од нас.

Слушавме.

Прашувавме и ги слушавме потенцијалните клиенти за нивните потреби.

Произведуваме.

Започнавме со производство и ги споделивме превкусните Bob’s производи.

Начинот на производство, брзо, здраво и секогаш свежо.

За Bob’s производите

Локално производство на традиционални производи. Подготвени од внимателно одбрани зеленчуци, месо и природни додатоци. Нашите производи се вкусни и лесни, погодни за секоја пригода и прилика и го следат долгогодишниот домашен рецепт.

За Капели 

Капели Гроуп е домашна компанија која 10 години се занимава со производство на храна.
Идејата за креирање на богата и нова палета на БоБс производи се раѓа врз основа на барањата на потрошувачите. Започнувајќи од искуството со производство на здрава храна и фокус на традиција, со слушање на нашите драги и ценети потрошувачи и со истражувања на пазарот на нашата земја но и на соседните земји, се согласивме да создадеме нови производи кои ќе ја задоволат потребата на нашето здравје а во исто време ќе бидат достапни за сите семејста. 

Четири клучни работи зошто сме најдобри и зошто постоиме

ВКУСНО

Врвен тим на кулинарски експерти работи на нашите производи

ЗДРАВО

Секогаш користиме здрави и природни состојки за производство.

ДОМАШНО

Производите се од домашно производство и прифатливи за секој.

СВЕЖО

Тајната на успехот и квалитетот лежи во свежите состојки за подготовка.